LED Fényhidak

LED fényhidak a gyakorlatban

A közlekedésben résztvevő járművekre, elsősorban személygépkocsikra és motorgépjárművekre vonatkozó szabályok megváltozásával az új személygépkocsikban elvárás, a régebbiekben pedig utólag felszerelhető a kiegészítő fényforrás. Ezért érdemes áttekinteni, hogy mely kiegészítő fényforrás lehet a legalkalmasabb számunkra.
A LED fényhidak tulajdonságai előnyös választássá teszi őket a kiegészítő fény szerepének betöltésére. Először is, ahogy a legtöbb LED fényforrás, a fényhidak is alacsonyabb fogyasztással rendelkeznek, így használatuk gazdaságosabb. Emellett pedig a jármű akkumulátorát is kevésbé terhelik le, mint egy hagyományos fényforrás.

A LED fényhíd további előnye, hogy többféle fényerősség közül választhatunk, ezért ha mindössze egy alacsonyabb fényű fényforrásra van szükségünk, például ha a jármű láthatóságát szeretnénk növelni, elégséges egy kisebb teljesítményű fényhíd. Azonban egy erősebb fényű fényhíd lehetővé tesz olyan felhasználást, amihez nagyobb fényerősség kell, például ha járművünk mentési feladatokat lát el rossz világítási körülmények között, vagy abban az esetben is, ha egy baleset miatt mi magunk kényszerülünk a jármű átvizsgálására.

Fényhidak használata

A fényhidak változatos felhasználási módjából adódik az elvárás, hogy a fényhíd maga megbízhatóan működjön mindenféle időjárási helyzetben, akár szélsőséges körülmények között is. Fontos azonban megjegyezni, hogy szigorú szabályozások vonatkoznak arra, hogy milyen útszakaszokon használhatjuk a különböző kiegészítő fényforrásokat.

1–12 termék, összesen 15 db

1–12 termék, összesen 15 db